Board of Trustees Meetings

Complete list of past and future Board meetings

No. 164 (May 11, 2022)  
Board Meeting

Board Meeting No. 164

11 May 2022
14:00 – 15:30 UTC

Guide to Board session types:

  • Closed executive session: board members only.
  • Open to observers session: local and remote attendees are welcome to listen in.
  • Open forum session: local and remote attendees are welcome to ask questions, provide input, and discuss with the board. There are no open forum sessions scheduled for this meeting.

Note: The Board may invite individuals to participate in any session (e.g., as presenters) as needed. 

Agenda

All times on this agenda are listed in UTC.

Wednesday, 11 May 2022

Open to Observers Session

14:00
1. Welcome, Apologies and Declaration of Conflicts – T. Hardie

14:00-14:05
2. Appointment of CFO Sae Park as representative of ISOC office in Geneva – I. Levine (5 mins)
PURPOSE: To appoint CFO Sae Park as representative of ISOC office in Geneva.

PROPOSED RESOLUTION:
Resolution 2022-XX: Appoint CFO Sae Park as representative of ISOC office in Geneva
WHEREAS the Internet Society (ISOC) is required to appoint a representative of the ISOC branch office in Geneva;
RESOLVED, that the ISOC Board of Trustees hereby appoints Chief Financial Officer Sae Park as representative of the ISOC branch office in Geneva.

14:05-14:15
3. Acceptance of Governance Reform Working Group Report – G. Sadowsky (10 mins)
PURPOSE: To receive a report from the Governance Reform Working Group.

PROPOSED RESOLUTION:
Resolution 2022-XX: Accept the report from the Governance Reform Working Group
RESOLVED, that the report of the Governance Reform Working Group is accepted.

Move to Closed Executive Session

14:15-14:45
4. Digital Transformation Project: Upgrading ISOC’s AMS – I. Levine and A Copelin (30 mins)
PURPOSE: To receive a report from staff regarding the Digital Transformation Project.
No resolution required.

14:45-14:50
5. Update on Onboarding of New Trustees – T. Hardie (5 mins)
PURPOSE: To review the status of new trustees onboarding.
No resolution required.

14:50-15:20
6. Internet Society and Foundation Functions – A. Sullivan and I. Levine (30 mins)
PURPOSE: To discuss a proposal regarding Internet Society and Internet Society Foundation functions.

Move to Open to Observers Session

15:20-15:30
7. Any other business – T. Hardie (10 mins)

15:30
8. Adjournment of Board of Trustees Meeting 164